Islev synshal og motorkontor

Din Synshal I Rødovre

Hos Islev synshal i Rødovre, står vi klar til at hjælpe dig med bilsyn fra mandag til fredag vi har over 10 års erfaring med syn af biler og vores synshal ligger centralt i Rødovre.

Synshal Rødovre & København

Bedste Synshal I Rødovre

Hos Islev bilsyn er vi i vores synshal i Rødovre godkendt til at foretage syn af alle køretøjer op til 3500 kg, herunder personbiler, varebiler, motorcykler, knallerter, trailere, busser og campingvogne. Vi tilbyder også toldsyn ved import og eksport.

Drive-in løsning
Vi tilbyder i vores synshal i Rødovre muligheden for blot at dukke op uden forudbestilt tid, dejligt felksibelt til dem på farten.

Autoriseret Synshal
Alle medarbejdere i vores synshal er udannede og godkendte til at foretage syn af alle slags køretøjer. Derudover er vores synshal i Rødovre, ISO 9001:2005 Certificeret, ved AutoCert Danmark, hvilket er din garanti for  kvalitet.

Lokal og personlig service
Du vil ved dit besøg i vores synshal i Rødovre modtage personlig service af højste niveau, vi gør os umage for at give en lokal serviceoplevelse, også selvom du kommer fra andre dele af København.

BILSYN TIL
KUN 379 KR VED BOOKING ONLINE.

I hele August måned tilbyder vi syn af alle personbiler, benzin, diesel og el, til kun 379 Kr. Tilbuddet gælder kun ved online booking af syn før kl 11 eller efter kl 15, mandag til fredag.
GÅ TIL ONLINE BOOKING
Booking
Første step til at blive køreklar er via vores hurtige og nemme online booking.
Mød op
Dernæst skal du bare huske at møde op til aftalt tid i vores synshal i Rødovre.
Ventetid
Vi har altid varmt kaffe og te på kanden, så ventetiden føles ekstra kort.
Køreklar 
Vi sørge for at stå klar, så du er køreklar igen på mellem 10 til 20 minutter.

Professionel Synshal

Billigste Synshal I Rødovre

Vi tilbyder Drive-in bilsyn i hele åbningstiden. Dette er med til at give vores kunder fleksibilitet, man ikke behøver tidsbestilling - Udover muligheden for at komme uden tidsbestilling, har tilbyder vi også Røovres bedste priser og kan dermed kalde os Rødovres billigste synshal.

Køretøj - Bilsyn

Online Booking

Drive-In Syn

Omsyn

Personbil (Gælder også el biler)

450 Kr *

500 Kr

300 Kr

Varebil

500 Kr

500 Kr

300 Kr

Registreringssyn

-

550 Kr

300 Kr

Bus (max 3500 Kg kun periodiske syn  

-

500 Kr

300 Kr

Alu-Kasse varevogn

600 Kr

650 Kr

350 Kr

MC

400 Kr

500 Kr

300 Kr

Campingvogn (op til 750 Kg)

1000 Kr

1000 Kr

500 Kr

Trailer u/bremser (op til 750 kg)

400 Kr

500 Kr

300 Kr

Trailer til MC

400 Kr

500 Kr

300 Kr

Traktor max 3500 kg. kun periodiske syn  

-

999 Kr

300 Kr

Synstjek  

400 Kr

-

-

Toldsyn bil + syn  

950 Kr

950 Kr

350 Kr

Toldsyn MC + syn  

950 Kr

950 Kr

350 kr

Konstruktive ændringer

-

500 Kr

-

Miljømærke  

-

150 Kr

-

*Kun 379 Kr ved online booking og syn af personbil før kl 11 eller efter kl 15, alle dage undtagen lørdage og søndage.

Motorkontor / Nummerpladeoperatør

Uden tidsbestilling

Ejerskift/ Omregistrering

600 Kr

Nummerplader til person og varebil

1500 Kr

Nummerplade til MC

830 Kr

Nummerplade til Scooter/Knallert

830 Kr

Nummerplade til Påhængsvogn/Campingvogn

830 Kr

Bestilling af 3. nummerplade

398 Kr

Bestilling af 1 erstatningsnummerplade

830 Kr

Afmelding af nummerplader

100 Kr

Montering af nummerplade inkl ramme  

380 Kr

Nummerplader til person og varebil udenlandske registreringsattest  

1000 Kr

Række med 4 muligheder.

Online Booking

Uden Tidsbestilling

Omsyn

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

I am a heading

Se hvad vi syner
i vores synshal i Rødovre

Personbiler
Motorcykler
El Biler
Varebiler
Busser
Trailere
Traktorer
Campingvogne

Kom ind på noget med synshal i rødovre.

1. Lys & Lygter – Kig alt udvendigt lys på bilen igennem. Du kan evt kontrollerer det sammen med en ven eller bruge en facade om aftenen til at se om f.eks. stoplyset virker ved at kigge efter reflektionen som kastes tilbage af en facade når du træder på bremsepedalen. Nær/langt- og positionslys samt blinklys kan du nemt selv kontrollerer blot ved at tænde det og gå ud at kigge. Skulle der være en pære som er sprunget så kan du konsulterer din bils instruktionsbog for instruktioner om hvorledes sådan en skal skiftes.


2. Kontrollamper i instrumentbordet – Afhængig af bilmodel kan bilen være udstyret med diverse sikkerhedssystemer. Er dette tilfældet har den som regel også en kontrollampe som viser om systemet virker efter hensigten. Dette fungerer ved at hver gang du sætter tænding på din bil laves der på de diverse systemer en selv test, det kan du se ved at når du starter din bil, så skal bilen, hvis den f.eks. har ABS tænde en ABS lampe som kort efter skal slukke igen. Bliver den ved med at lyse eller tænder den slet ikke, så er der noget galt. Kig evt i bilens instruktionsbog hvis der skulle være tvivl. Det er vigtig at disse ting er i orden ellers udsætter du dig selv og din familie for en unødig fare ved et evt uheld.

3. Bremser – Bilen bør som minimum ikke bremse skævt dvs bilen må ikke trække til side når du bremser da dette kan være meget farligt i trafikken hvor en pludselig faresituation opstår. Der udover bør bremsepedalen aldrig være svampet/gå i bund da dette tyder på en utæthed i bremsesystemet.

4. Dæk – Er der slidbane nok tilbage på dækkene? Lovkrav er minimum 1,6mm men der bør helst være mere da de kun bliver slidt med tiden og dermed kommer under grænsen. Sprækker kan forekomme hvis dækkende er gamle, hvis dæktrykket er ukorrekt/ uens kan det gøre at bilen opfører sig spontant og usikkert, husk på at eneste kontakt din bil har til vejen er dækkende. Kig i din bils instruktionsbog for hvilke dæktryks værdier som er gældende for netop din bil. De fleste bemandede benzin tanke har som regel luftpumper du kan benytte dig af.

5. Udstødningssystemet – For at vi kan måle om din bils forurening er inden for grænsen er et af kriterierne at udstødningen er tæt. Du kan kontrollerer det ved at sætte en klud eller lign på bagpotten. Kan du holde kluden der i et stykke tid, uden at motoren går ud så tyder noget på at udstødningen er utæt.

6. Olie/filter – Gammel motorolie er fuld af skidt og kan forårsage, at bilen forurener, ligeleders kan et oliefilter der er alt for gammelt være fyldt med urenheder og ikke længere være istand til at filtrerer noget fra, dermed kan bilen begynde at forurene mere. Skån miljøet og din bil, skift olie og filter hvis det er længere tid siden end din bils forskrifter anbefaler.

7. Oliespild – Hvis der er olie/væsker under/omkring motoren så kan du få lavet en motorvask så det kan kontrolleres om motoren spilder olie eller andre væsker eller om det var en gammel defekt som skyldtes problemet.

8. Driftstemperatur – Hvis du har en meget kort køretur til vores synshal så er det vigtigt at bemærke om bilen er driftsvarm, er den ikke det viser den ikke de rigtige værdier når vi kontrollerer hvor meget den forurener.

9. Mislyde – Hvis du kører over høje kants eller ujævnheder og der fremkommer “klonk” eller banke lyde kan det betyde en defekt bærearm/bærekugle eller andet i undervognen som ikke er iorden. Tag en snak med dit værksted da dette kræver professionelle kendskab at udbedre.

10. Rust – Det danske klima går meget hårdt til værks mod bilerne. Rust er derfor en normal fremkomst på dem. Overfladisk rust på karrosseriet/bærende dele er i sig selv ikke noget problem til syn, medmindre det resultere i gennemtæring eller væsentlig reduktion af godstykkelsen på de nævnte dele. Der må ikke fremtræde skarpe kanter som man kan skære sig på -f.eks. på for og bagskærme er dette et hyppigt syn- Rust bobler gør ikke noget, men deciderede skarpe kanter er ikke tilladt og bør repareres for at bilen kan fremstå som lovlig.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har nedenfor besvaret noglet af de oftest stillede spørgsmål, finder du mod forevetning
ikke svar på dit eller dine spørgsmål om syn eller andet så er du meget velkommen til at kontakte os på tel: 32 10 15 15
 • Hvor ligger jeres synshal i Rødovre?

  Islevbilsyn & Motorkontor ligger i Rødovre, på en sidevej til Islevdalsvej, overfor Bouns Automat tanken. Det er nemt tilgængeligt for folk fra Brønshøj, Vanløse, Ballerup, Skovlunde og Glostrup.

 • Hvornår skal mit køretøj til syn?

  Hvornår dit køretøj skal til syn afhænger af, hvilken type køretøj du har. For eksempel skal en almindelig personbil til periodisk syn fire år efter, at den er blevet indregistreret første gang og herefter hvert 2. år (periodisk syn). Du kan læse mere om køretøjstyper og synsdatoer under ‘Indkaldelse til syn’.

 • Hvor får jeg køretøjet synet?

  Når du har modtaget indkaldelsen fra Færdselsstyrelsen, skal du bestille tid til syn hos Islevbilsyn & motorkontor. Hvis dit køretøj har et aftageligt anhængertræk, skal du huske at medbringe dette til synet.

 • Hvad sker der hvis ikke jeg får køretøjet synet til tiden?

  Hvis du ikke får synet dit køretøj inden for synsfristen, overtræder du loven om godkendelse og syn af køretøjer, og vil derfor modtage et bødeforlæg på 2000 kr. Læs mere om dette under ‘Bødeforlæg

 • Hvad bliver tjekket ved periodisk syn?

  Ved et periodisk syn kontrolleres køretøjet for sikkerheds- og miljømæssige fejl. Dette omfatter tjek af køretøjets styreapparat, bremser, dæk, lygter og signalapparater samt emission af røg, kulilte og støj.

 • Hvad betyder de forskellige synsresultater?
  • Godkendt: Ingen fejl af betydning for sikkerheden eller miljøet er fundet.

  • Betinget godkendt: Mindre fejl fundet, som skal udbedres snarest.

  • Kan godkendes efter omsyn: Væsentlige fejl fundet, som kræver fornyet kontrol.

  • Ikke godkendt: Væsentlige og/eller farlige fejl fundet, som forhindrer godkendelse.

 • Hvad sker der hvis mit køretøj ikke bliver godkendt?

  Hvis dit køretøj ikke bliver godkendt, vil Køretøjsregistret underrette politiet, som kan inddrage køretøjets nummerplader.

 • Skal jeg være til stede under hele synet?

  Det er ikke et krav, at du skal være til stede under hele synet, men du er velkommen til at overvære synet, hvis du ønsker det. Dette giver dig mulighed for at se, hvad der bliver kontrolleret, og at stille spørgsmål direkte til synsmanden.

 • Hvordan booker jeg en tid til syn?

  Du kan booke en tid til syn ved at kontakte os via telefon eller vores hjemmeside. Vi tilbyder også online booking, hvor du kan vælge den dato og tid, der passer bedst for dig.

 • Hvad koster et køretøjssyn?

  Prisen for et køretøjssyn kan variere afhængigt af køretøjets type og størrelse samt den specifikke type syn, der er tale om. En opdateret prisliste findes på vores hjemmeside under menupunktet ‘Priser‘.

   
 • Hvad skal jeg medbringe til et køretøjssyn?

  Du skal medbringe gyldig registreringsattest og eventuelt indkaldelsesbrevet. Hvis dit køretøj har specielt udstyr som aftageligt anhængertræk, skal dette også medbringes.

   
 • Hvordan forbereder jeg mit kørekort til syn?

  Det anbefales at tjekke, at alle lys og signaler fungerer, at dæktrykket er korrekt, og at der ikke er synlige lækager eller skader på køretøjet. Dette kan hjælpe med at undgå unødige fejl ved synet.

   
   
 • Hvad sker der, hvis jeg misser min synstid?

  Hvis du ikke kan overholde din aftalte tid, skal du kontakte os så hurtigt som muligt for at ombooke. Hvis du udebliver uden varsel, kan du blive opkrævet et gebyr for udeblivelse.

 • Kan jeg klage over resultatet af et køretøjssyn?

  Hvis du er uenig i synsresultatet, har du mulighed for at klage. Information om klageproceduren kan få vejledning direkte hos os.

   

Anmeldelser

Læs hvad nogle vores skønne kunder har at sige om os!

Super service og venlig

Super service og venlig professionel rådgivning. Kan anbefale det hundred procent …

- Henri Diels

God og professionel service

God og professionel service. Ikke sidste gang jeg bruger Islev bilsyn.

- Morten Hansen

Fantastisk sted og synsmedarbejder

Har fået synet mange biler i mit liv, og må sgu indrømme at det var en utrolig god behandling og en behagelig synsmand Der tog imod mig og min bil Og om bilen bliver synet eller ikke , har ikke en skid med synsmanden at gøre . Men jeg kan ihverfald anbefale denne synshal , fordi synsmanden ved hvad han snakker om , og jeg havde en god oplevelse og med tid til at få en forklaring hvis det var det man ville ha. Så et stort 13 tal fra mig af :-)

- Ronny

Hurtig, høfligt og billigt

Hurtig, frisk og imødekommende betjening.
Det være nær det billigste syns pris man kan finde.

Selvom det gik kvikt så var der både høflig opmærksomhed på mig som kunde med et glimt i øjet og grundig gennemgang af min bil.

Tak for en rigtig god oplevelse.

- Anne Bode

Online bestilling, professionelt og jeg kommer igen.

Online bestilling, bekræftelse på mail og SMS. Reminder dagen før på SMS.Billigere ved bestilling om morgenen.

Selve synet, forgik hurtigt og profesionelt - med god kunde inddragelse.

Jeg bruger denne synshal fremadrettet.

- Ian Nielsen

6 stjerner ud af 5 mulige

De skal da klart have 6 stjerner, men man kan desværre kun give 5. Super god service og venligt personale.

- Jesper Søborg

Super service og venlig

Super service og venlig professionel rådgivning. Kan anbefale det hundred procent …

Henri Diels

Online bestilling, professionelt og jeg kommer igen.

Online bestilling, bekræftelse på mail og SMS. Reminder dagen før på SMS.Billigere ved bestilling om morgenen. Selve synet, forgik hurtigt og profesionelt - med god kunde inddragelse.Jeg bruger denne synshal fremadrettet.

Ian Nielsen

6 stjerner ud af 5 mulige

De skal da klart have 6 stjerner, men man kan desværre kun give 5. Super god service og venligt personale.

Jesper Søborg

BOOK
DIN TID, NEMT
OG HURTIGT ONLINE

Du kan hurtig og nemt booke en tid der passer dig, til bilsyn i Rødovre. Så snart du har booket din tid modtager du en bekræftigelse på at vi har modtaget din booking og du skal efterfølgende bare sørge for at dukke op til aftalt tid til bilsyn i Rødovre, på Hadsundvej 12 p, 2610 Rødovre.
Book Din Tid