Din Lokale Synshal

Islev Bilsyn & Motorkontor

På Hadsundvej 12p i Rødovre står vi hos Islev Bilsyn & Motorkontor klar til at hjælpe dig med alt lige fra syn af personbiler og traktorer til ejeskrifte og nummerplade montering.

Din Lokale Synsmand

Om Islev Bilsyn & Motorkontor

Islev Bilsyn & motorkontor er en professionel synshal beliggende på hadsundvej 12p i Rødovre, vi specialisere og i syn af en bred vifte af køretøjer, lige fra el biler til traktorer, busser og trailere. Udover at være en autoriseret synshal er vi også et autoriseret motorkontor, hvilket betyder at vi også kan hjælpe med ejerskifte, nye nummerplader, montering af nummer plader og meget mere.

Gode priser på syn
Vi har presset prisen helt i bund, uden at gå på kompromi med kvalitet eller sikkerhed, vi kan der for bryste os med at være Rødovres billigste synshal.

Autoriseret synshal
Vi er en statsautoriseret synshal og alle vores synsfolk er uddannede til at udføre syn efter færdselsstyrelsens forskrifter, så du er i trygge hænder.

God beligenhed
Vores synshal ligger i Rødovre, men tæt op af Ballerup, Skovlunde, Herlev og Glostrup, hvilket sikre let adgang til vores synshal.

Bilsyn i Rødovre

Hvordan skal vi hjælpe dig?

Hos Islev Bilsyn, kan vi hjælpe dig med en bred vifte af ydelser, lige fra periodisksyn af din bil eller varevogn, til alt indenfor nummerplader og ejerskift, samt syn af diverse køretøjer som traktorer, busser, trailere med videre.

Bilsyn

Vi hjælper med alt lige fra periodisksyn til toldsyn og registreringssyn af din bil, så står du og skal til at have foretaget syn eller lign. så book en tid eller kør forbi os i vores åbningstid, når det passer dig.

Motorkontor

Vi er hos Islev bilsyn et godkendt motorkontor / nummerpladeoperatør og står klar til at hjælpe dig med ejerskifte, afmelding af nummerplader, nye nummerplader til bil, mc og andre køretøjer.

Synshal

I vores synshal er vi godkendte til at syne alle former for køretøjer, lige fra normale personbiler til varevogne, busser traktorer, MC, trailere med videre, book din tid online eller kig forbi.

Anmeldelser

Læs hvad nogle vores skønne kunder har at sige om os!

Super service og venlig

Super service og venlig professionel rådgivning. Kan anbefale det hundred procent …

- Henri Diels

God og professionel service

God og professionel service. Ikke sidste gang jeg bruger Islev bilsyn.

- Morten Hansen

Fantastisk sted og synsmedarbejder

Har fået synet mange biler i mit liv, og må sgu indrømme at det var en utrolig god behandling og en behagelig synsmand Der tog imod mig og min bil Og om bilen bliver synet eller ikke , har ikke en skid med synsmanden at gøre . Men jeg kan ihverfald anbefale denne synshal , fordi synsmanden ved hvad han snakker om , og jeg havde en god oplevelse og med tid til at få en forklaring hvis det var det man ville ha. Så et stort 13 tal fra mig af :-)

- Ronny

Hurtig, høfligt og billigt

Hurtig, frisk og imødekommende betjening.
Det være nær det billigste syns pris man kan finde.

Selvom det gik kvikt så var der både høflig opmærksomhed på mig som kunde med et glimt i øjet og grundig gennemgang af min bil.

Tak for en rigtig god oplevelse.

- Anne Bode

Online bestilling, professionelt og jeg kommer igen.

Online bestilling, bekræftelse på mail og SMS. Reminder dagen før på SMS.Billigere ved bestilling om morgenen.

Selve synet, forgik hurtigt og profesionelt - med god kunde inddragelse.

Jeg bruger denne synshal fremadrettet.

- Ian Nielsen

6 stjerner ud af 5 mulige

De skal da klart have 6 stjerner, men man kan desværre kun give 5. Super god service og venligt personale.

- Jesper Søborg

Super service og venlig

Super service og venlig professionel rådgivning. Kan anbefale det hundred procent …

Henri Diels

Online bestilling, professionelt og jeg kommer igen.

Online bestilling, bekræftelse på mail og SMS. Reminder dagen før på SMS.Billigere ved bestilling om morgenen. Selve synet, forgik hurtigt og profesionelt - med god kunde inddragelse.Jeg bruger denne synshal fremadrettet.

Ian Nielsen

6 stjerner ud af 5 mulige

De skal da klart have 6 stjerner, men man kan desværre kun give 5. Super god service og venligt personale.

Jesper Søborg